Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Germany type socket with switch 4ways

Germany type socket,with children protection,switch and overload protection,Ppraw material 4 ways

TNK04

Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart