Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

GYTS 24&48 Fibers – Optic Fiber Cable

Disponueshmëria : Në stok

GYTS-24 fibers G.652.D 6fibers/loose tube,tube OD:1.8mm,central strength member 1.4mm
PE sheath thick. 1.6mm, OD: 9.3mm, 4000m
drum

GYTS-48 fibers G.652.D 12fibers/loose tube,
tube OD:1.9mm,central strength member 1.5mm
PE sheath thick.1.6mm,OD: 9.6mm, 4000m drum

Back to Top
Product has been added to your cart