Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Handheld OTDR+VFL

CO-6006B – OTDR VFL 1310nm/1550nm ± 20nm, 30/28dB

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart