Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

HP PC Desktop 400 G5 I7 3.2GHZ/4GB/1TB

CPU: Intel Core i7-8700 3.2 GHz (6MB Cache)
HDD: 1TB 7200RPM
RAM: 4 GB DDR4

648.00

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart