Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Huawei MA5608T GPON OLT

1XMCUD1 (2X10G) , 1XMPWC DC , 1xGPFD C H805

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :0092
Back to Top
Product has been added to your cart