Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Mi Cable USB Type-C to Type-C

Supports 5A current | Efficient data transfer150 cm standard cable length

9.99

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :3144
Back to Top
Product has been added to your cart