Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

CWDM-CHASSIS-2

1U Chassis bracket for CWDM MUX/DEMUX

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8425
Back to Top
Product has been added to your cart