Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Mi City Sling Bag

  • Adjustable shoulder straps for your comfort
  • Minimalistic, non-slip zipper design
  • Large 4L capacity

17.65

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart