Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/UPC-LC/UPC SM DX 10M

71 – Fiber optic LC/UPC-LC/UPC SM DX 2.0mm LSZH 10M

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart