Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Sigma 19″ Rackmount RM2KSL UPS

2U rackmount, 2kva (72vdc), with 6.0amp super charger board without batteries, depth 454mm

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2677
Back to Top
Product has been added to your cart