Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Speaker MT-221 Mate

  • 4 inch 8ohm hifi conference wall speaker 100V With bracket
  • With transformer 20W
  • Materal is ABS
  • OUTSIDE SIZE 152×141×205mm
  • Color : Black

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :6723
RMS POWER 20W
MAX POWER 40W
VOLTAGE INPUT 100 V
SENSITIVTY 91dB
FQ RESPONSE 90-16Khz
LOUDSPEAKER 4“(Φ103mm)20/13mm cone
Back to Top
Product has been added to your cart