Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

STP CAT6 PATCH PANEL 24 Port

VP-7824S-C6

PATCH PANEL CATEGORY 6 
Front Panel:1.5mm thickness Metallic Panel(SPCC) with Zn Plated, Painting on surface
Metallic Frame and Support:1.5 mm thickness Metal Panel
Fit the keystone jack:VK-8010S-C6

11.63

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :3196
Back to Top
Product has been added to your cart