Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

STP CAT6A KEYSTONE

VK-8801S-C6

1500Matching recycles
Allow rj45 plugs to provide
high-density solutions

1.98

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart