Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/UPC-LC/UPC OM3 DX 0.5M

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0204
Back to Top
Product has been added to your cart