Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Tiandy IP H.265 1HDD 10ch NVR

TC-R3110 Spec-I-B-K-V3.0

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-R3110

• Support 10-ch input
• Up to 8MP Resolution Recording
• Incoming Bandwidth 50Mbps
• Outgoing Bandwidth 40Mbps

Back to Top
Product has been added to your cart