Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Internal power supply for CCR1036

12V 10.8A internal power supply for CCR1036 series (only for new r2 revisions with dual power supplies) UP1302C-12

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0589
Back to Top
Product has been added to your cart