Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

UTP CAT5E KEYSTONE

VK-8007-C5E

110 Block
UTP, 90 Degree

0.86

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7652
Back to Top
Product has been added to your cart