Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

UTP CAT6 PATCH PANEL 24 Port

VP-7624-C6

PATHC PANEL CATEGORY 6 
Keystone jack Type
Fit The Keystone: VK-8010-C6
24 Port 1U Height: VP-7624-C6

22.93

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart