Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Yeelight Led Portable Desk Lamp

Flexible design, comfortable lighting 360-degree swan-neck flexible arm

Adjustable brightness and color temperature

Reduction of blue light High color rendering index

31.99

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart