Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

ADSS – GYFTY 12&24&48&96 Fibers – Optic Fiber Cable

Disponueshmëria : Në stok

ADSS 4000n – GYFTY-12B1.3 G.652.D Loose tube non-armored outdoor
Loose Tube : 2×2.0mm ± 0.1mm 2 Filler
Center strength member: 2.1mm FRP
Strength member: Glass yarns Water-blocking
Yarns water blocking tape 2 rip cords
OD: 10.0mm ± 0.2mm HDPE
Packing method : 4000m wooden drum

ADSS 4000n – GYFTY-24B1.3 G.652.D Loose tube non-armored outdoor
Loose Tube : 2×2.0mm ± 0.1mm 2 Filler
Center strength member: 2.1mm FRP
Strength member: Glass yarns Water-blocking
Yarns water blocking tape 2 rip cords
OD: 10.0mm ± 0.2mm HDPE
Packing method : 4000m wooden drum

ADSS 4000n – GYFTY-48B1.3 G.652.D Loose tube non-armored outdoor
Loose Tube : 4×2.1mm ± 0.1mm 2 Filler
Center strength member: 2.2mm FRP
Strength member: Glass yarns Water-blocking
Yarns water blocking tape 2 rip cords
OD: 10.4mm ± 0.2mm HDPE
Packing method : 4000m wooden drum

ADSS 4000n – GYFTY-86B1.3 G.652.D Loose tube non-armored outdoor
Loose Tube : 8×2.1mm ± 0.1m
Center strength member: 3.5mm FRP
Strength member: Glass yarns Water-blocking
Yarns water blocking tape 2 rip cords
OD: 11.7mm ± 0.2mm HDPE
Packing method : 2000m wooden drum

Back to Top
Product has been added to your cart