Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

FTTH-2 G.657 A2 Flat Drop cable 1000m

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0170
Back to Top
Product has been added to your cart