Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

GYXY- 4&8 Fibers – Optic Fiber Cable

Disponueshmëria : Në stok

GYXY-4 fibers G.652.D

2X1.2steel wire,

Loose tube OD:2.5mm,

PE sheath thickness 2.2mm,cable

OD:7.0mm, 4000m wooden drum

GYXY-8 fibers G.652.D

2X1.2steel wire,

Loose tube OD:2.5mm

PE sheath thickness 2.2mm,cable

 OD:7.0mm , 4000m wooden drum

Back to Top
Product has been added to your cart