Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

ANDROID MXQ max 4GB/32GB SMART TV BOX RECEIVER

40.00

Disponueshmëria : S’ka stok
  • Android 9.0
  • 4GB RAM
  • 32GB ROM
  • Penta-Core Mali-450 Hasta 750Mhz
  • Quad-Core 64bit Cortex-A53
  • H.265 Decoding
  • 2.4GHz/5GHz WiFi
Back to Top
Product has been added to your cart