Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

HP 21.5″ FHD Monitor V22

*Screen size : 21.5″
*Resolution : Full HD 1920 x 1080p
*Refresh rate : 60 Hz
*Brightness : 250 cd/m²
*Connections :  HDMI 1.4 x 1 – VGA x 1

140.00

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :5764
Back to Top
Product has been added to your cart