Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

HP V214a 20.7-inch Monitor

*Screen Size : 52.57 cm (20.7”)
*Panel Type : TN w/LED backlight
*Native resolution : FHD (1920X1080 @ 60Hz)
*Brightness : 200 cd/m
*Contrast ratio : 600:1 static; 5000000:1 dynamic
*VGA and HDMI port

130.00

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart