Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Lenovo G27c-10 FHD Curved Gaming Monitor

*Screen Size : 27” 1500R Curved Gaming Monitor
*Resolution : Full High Definition 1920×1080
*Connectivity :  DP/HDMI
*144Hz Refresh Rate
*AMD Radeon FreeSync technology

335.00

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :5819
Back to Top
Product has been added to your cart