Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Lenovo TC V530 I5 2.8GHZ/4GB/1TB

CPU: Intel Core i5-8400 2.8 GHz (9MB Cache)
HDD: 1 TB 7200RPM
RAM: 4 GB DDR4
* DVD Writer

 

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart