Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Mi Smart Plug(Zigbee)

‘- Turn on/off your lights, electronics
and other appliances from smart
phone using Mi Home APP.
– Zigbee

22.99

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :6422
Back to Top
Product has been added to your cart