Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Mi Motion Activated Night Light 2

360˚ rotating stereo light

120˚ Wide-range sensing

Photosensitive Human Body dual sensor

Human motion detection

2-levels of brightness

2800K Warm yellow light

Magnetic Structure

Strong adhesive for easy installation

10.99

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0436
Back to Top
Product has been added to your cart