Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Mi Motion Activated Night Light

Luminance: 0.7lm / 3.8lm
Wattage rating: 0.25W
Working temperature: 10±40°C
Size: 84*84*36mm
Net Weight: 141g
Light source: LED bulbs
Color temperature: 2700K
Sensors: IR motion sensor
Waterproof: No
Wattage: 0.5W
Voltage: 12V
Power source: 3 x AAA batteries
Body material: ABS plastic
Shape: Round

12.00

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart