Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Yeelight Lightstrip Plus extension (1 m)

Expand your home’s lighting options with Yeelight Lightstrip Plus Extension! The extra length of the LED strip creates more possibilities for creating a mood!

11.99

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0440
Back to Top
Product has been added to your cart