Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

SHELLY TEMPERATURE SENSOR ADDON FOR SHELLY 1/1PM

The Shelly Temperature Sensor Addon for Shelly 1/1PM is an additional module to connect the DS18B20 temperature sensor to Shelly 1 or Shelly 1PM.

17.16

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart