Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Wirkos UTP CAT5E BC 305M

CABLE UTP Cat5e Copper BC

Disponueshmëria : S’ka stok
 • Model Number: UTP CAT5E
 • Type: Cat 5e, Cat 5e
 • Number of Conductors: 8
 • Weight: 10KGS/ROLL
 • Nominal Outer Diameter: 5.10MM
 • Rated Voltage: 35V
 • Operating Temperature: -40 — 70
 • Application: Networking
 • Jacket color: grey or white
 • Conductor: BC,
 • Pairs: 2 pairs or 4 pairs
 • Package: 305meters pull box

Back to Top
Product has been added to your cart