Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

UTP CAT6 KEYSTONE

VK-8001-C6

Dual Block
Unshielded
90 Degree

0.94

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart