Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

GYXTW- 8&12 Fibers – Optic fiber cable

Disponueshmëria : Në stok

GYXTW-8&12 fibers G.652.D 2X1.2steel wire,
loose tube 2.5mm, corrugated steel armor PE
thickness 2.2mm, OD:8.0mm, 4000m drum

Back to Top
Product has been added to your cart