Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2

  • 360˚ rotating stereo light
  • 120˚ Wide-range sensing
  • Photosensitive Human Body dual sensor
  • Human motion detection
  • 2-levels of brightness
  • 2800K Warm yellow light
  • Magnetic Structure
  • Strong adhesive for easy installation

11.99

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart