Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Tiandy IP 4MP IR Dome Camera

TC-C34HS

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-C34HS
> Up to 2560×1440@15fps 4MP
> S 265/H.265/H.264
> Min. illumination Color: [email protected]
> 30 M illumination distance
> Smart Codec/Image/Alarm
> Built-in MIC (AUDIO)
> 2.8 mm fixed lens
> POE, SD CARD , IP66
Back to Top
Product has been added to your cart