Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

2MP Fixed IR Turret Camera

TC-C32XN
Spec: I3/Y/2.8mm/E/V5.0
Shkarko Datasheet

 

 

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7435
Back to Top
Product has been added to your cart