Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Fiber Optic Drop Cable SC/UPC-SC/APC Connectors 200M

FTTH-1.657 A1

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2538
Back to Top
Product has been added to your cart