Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Fiber Optic Splice Tray 4&8 CORE

5 – Fiber Optic Splice Tray 4CORE

6 – Fiber Optic Splice Tray 8CORE

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0143
Back to Top
Product has been added to your cart