Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Mbajtës për kamera vezhgimi – Tiandy A28

(Plastic) Wall mount for 5MP motorized dome, mini PTZ

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7477
Back to Top
Product has been added to your cart