Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Rackmount switch – PVC(plastic shell) PDU 12 ways

Rackmount switch – PVC(plastic shell)  with overload,with 2 meter cable

 

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2665
Back to Top
Product has been added to your cart