Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Trust Headset Primo for PC and laptop

8.30

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :SBEG5003

Light weight stereo headset with adjustable flexible microphone for hands-free communication

Back to Top
Product has been added to your cart