Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

1.25G SFP, BIDI, 1550nm, 40km LC port

CE-SFPG/BIDI/40B

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0114
Back to Top
Product has been added to your cart