Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

SFP+ transverter 10G SM BiDi 1330/1270nm 20KM LC DDM

10G-BX20U

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :10223
Back to Top
Product has been added to your cart