Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

1.25G SFP, SM Single Fiber, 100KM, 1310/1550, LC Connector

CE-SFPG/BIDI/100A

Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart