Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

SFP+ transverter 10G SM BiDi 1270/1330nm 80KM LC DDM

WK-SFP10GSX-LC-80KM A

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :10224
Back to Top
Product has been added to your cart