Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

S-RJ01

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0186

S-RJ01 is RJ45 SFP 10/100/1000M copper module, compatible with most Gigabit SFP ports available on various networking devices. Shipped with CCR1016-12S-1S , by popular demand is now also available for purchase separately.

Back to Top
Product has been added to your cart