Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

2MP Fixed Color Maker Turret Camera

TC-C32XP
Spec: W/E/Y/(M)/2.8mm/V4.0

Shkarko Datasheet

Disponueshmëria : Në stok

·Up to 1920×1080@30fps
·S+265/H.265/H.264
·Min. illumination Color: [email protected]
·2 Warm lights, 15~20m
·Support tripwire and perimeter
·Built-in Mic, , Reset Button
·Operating Conditions -40℃~60℃, 0~95% RH
·POE, IP66

Back to Top
Product has been added to your cart