Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

8MP Fixed EW Camera(colormaker)(TC-C38XQ)

TC-C38XQ
Spec:I3W/E/Y/2.8mm/V4.2

Shkarko Datasheet

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7453

·Default: Metal
·Up to 3840×2160@20fps
·S+265/H.265/H.264
·Min. illumination Color: [email protected]
·Smart IR, IR Range: 30m
·Support tripwire,perimeter&Human/Vehicle Classification
·Built-in Mic,
·Operating Conditions -40°~65°, 0~95% RH
·POE, IP67

Back to Top
Product has been added to your cart